Totalt antall sidevisninger

mandag 9. mai 2011

Nå er krabbesesongen åpnet.

Årets første krabbelunsj ble spist i helgen. Vi har altid spist krabber i mai og de har det alltid vært mat i.Vi satt ut krabbetegner i påsken og de har blitt fort godt opp på fisk og matrester siden da. I dag røk de til.
Det er noe helt spesielt med årets første krabbemåltid

.

Rolf elsker en liten skalldyrs akkevitt til krabbene. Den fremhever smaken hevder han.




Ikke helt min greie med akkevitt ,men det er jo tross alt vår og nydelig vær så hvorfor ikke ta en lille en..

2 kommentarer:

  1. Åååh dette så lekkert ut, krabbe...! reker...! nam! det er sommermat det :0)

    Kos deg, ha en fin dag! Hilsen Ingrid Andrea

    SvarSlett
  2. Ja det er ingenting som slår det om sommeren. Håper det blir stor fangst utover sommeren.

    SvarSlett